Audi leasing


Drømmer du om en Audi? Det tyske prestigemærke, Audi, er mange danskeres drømmebil, og det er bestemt ikke uden grund. Audi er blandt de bedste når det kommer til balance, køreoplevelse og høj kvalitet. Har du en Audi i sigtekornet, bør du overveje finansiel leasing. Finansiel leasing er en fleksibel finansieringsløsning, som tillader dig at skifte bilen nemt og hurtigt, men samtidig giver dig følelsen af at være bilejer.

1
+

Modeller til Audi leasing

Audi er et meget alsidigt bilmærke, og hos Repeatly har vi forskellige Audi modeller til leasing. Og har vi ikke din drømmebil på lager, kan vi altid skaffe den model og variant, du ønsker. Du kan derfor altid finde en Audi som matcher dine behov, uanset om du mangler en rummelig familiebil eller en mindre bybil. Audi har et bredt udvalg af bilmodeller, hvorfor du kan finde den helt rigtige Audi, uanset dine behov. Et andet kendetegn ved Audi er, at den er tidløs i sit design, og vil derfor falde i manges smag.


Kendetegnet for enhver audi er kvalitet, finesse og stil. Derudover har Audi mange år på bagen, og har rødder tilbage til 1800-tallet, hvor mærket blev etableret i Tyskland. Ikke desto mindre, er Audi stadig blandt de foretrukne bilmærker den dag i dag.

Privatleasing

Ønsker du at lease en Audi, er der flere måder du kan gøre det på. En af måderne er at indgå en privatleasingaftale. Ved at indgå en privatleasingaftale, har du mulighed for at køre i lige den Audi du ønsker, til en fast månedlig ydelse. Men hvordan fungerer privatleasing?


Du starter med at betale en førstegangsydelse, som går til afskrivning på bilens værdi. Herefter betaler du en månedlig ydelse, som du betaler månedsvis gennem hele leasingperioden. Alle øvrige omkostninger såsom reparationer, service, grøn ejerafgift osv. står du selv for, som hvis det var din egen bil. Du står altså for alle udgifterne, mens afgift og finansieringen bliver dækket gennem de månedlige betalinger.


En privatleasing foregår typisk over 12 måneder, og efter de 12 måneder kan du enten vælge at forny din privatleasingaftale, eller sætte din Audi til salg med hjælp fra os.


Du skal have øje for at det er dig, som leasingtager, der hæfter for restværdien. Sælges bilen under restværdien skal du betale differencen, det er derfor vigtig med den rigtige rådgivning og afskrivningsprofil for at få en god leasing oplevelse. Generelt giver finansiel privatleasing dig en oplevelse af, at du selv ejer bilen, hvilket kan være en stor fordel for dig, som er vant til at have din egen bil. Hos Repeatly er vi eksperter i afskrivningsprofiler og står klar til at rådgive dig omkring leasing. 

Tal med os om din næste bil


Gode råd er som sagt billige hos os – og en uforpligtende samtale koster naturligvis ikke en krone. Vi sidder klar til at rådgive dig om den bedste løsning for dig. Skriv til os, så kontakter vi dig når det passer dig bedst.


Tak - vi kontakter dig hurtigt muligt