Land Rover leasing


Drømmer du om at sidde bag rattet i en Land Rover eller Range Rover? Vil du opleve de kræfter, der ligger bag Land Rovers firehjulstrækkere? Med en leasingaftale hos Repeatly kan du gøre dette til en realitet. Med privat og erhvervsleasing undgår du at binde store beløb, der forekommer hvis du selv køber en af Land Rover’s eksklusive modeller. Hos Repealy kan du lease en Land Rover, men mest af alt minder vores finansielle leasing om at eje sin egen bil. Alle omkostninger til at holde bilen kørende, såsom services, afgifter, forsikringer, reparationer og så videre påhviler dig som leasingtager. 

1
+

Lease en Land Rover og lad eventyret begynde

Land Rover er kendt for at være en bil, der indbyder til eventyr. Deres modeller kan bringe dig over bjergtoppe, i gennem vildnisset eller ned af byens gader. Lige meget hvor du skal hen i din nye Land Rover, kan du være sikker på, at de mange egenskaber får dig fra A til B. Langt de fleste af Land Rovers modeller er kendt for at være kraftfulde, og så er de særligt designet til at kunne køre off-road i alt slags terræn. I de fleste af Land Rovers modeller er komforten høj, og du får rummelige biler med mulighed for massere af moderne teknologi.

Drømmer du om en klassisk eller luksuriøs

Land Rover laver en lang række biler, og er særligt kendt for deres Range Rover serie. Range Roveren er særligt luksuriøse modeller, der både designmæssigt og rent teknologisk er i topklasse. Med en leasingaftale på en Range Rover vil du således få en luksusbil, der med sin højteknologiske funktioner og store motorer, sikrer dig en høj køreglæde. Land Rovers mere klassiske modeller er til dig, der elsker det klassiske design, der er skabt til at kunne off-roade i alt slags terræn, og hvor funktionalitet og råstyrke er i fokus.

Fordele ved at lease en Land Rover hos Repeatly

Der er en lang række fordele ved leasing af en Land Rover eller Range Rover gennem Repeatly. En af de væsentligste er naturligvis, at det giver dig råd til at køre i en af Land Rovers eksklusive modeller til dagligt. Ofte kan disse biler koste op mod en million kroner, hvilket er en stor udgift, særligt hvis du er typen der godt kan lide at skifte bil ofte. Med privatleasing er det nemmere at udskifte bilen ofte. Hver gang din leasingaftale slutter, kan du således vælge, om du ønsker at lease en anden bil eller fortsætte i din nuværende. Dette kan du nemt gøre hos os, og vi har muligheden for at importere lige netop den bil, som du ønsker efter behov. På den måde slipper du altså for at skulle bekymre dig om lån med variable renter og andre skjulte gebyrer.  

Tal med os om din næste bil


Gode råd er som sagt billige hos os – og en uforpligtende samtale koster naturligvis ikke en krone. Vi sidder klar til at rådgive dig om den bedste løsning for dig. Skriv til os, så kontakter vi dig når det passer dig bedst.


Tak - vi kontakter dig hurtigt muligt