Ford leasing


Ford har i mange år lavet biler til en bred gruppe af mennesker. Fords biler imødekommer mange forskellige menneskers ønsker og krav til hvad, en bil skal kunne og indeholde. Det er et populært mærke, og det er der selvfølgelig mange gode grunde til. Ford laver biler af god kvalitet til fornuftige priser, og så er både design, funktionalitet og komfort af høj prioritering. Har du endnu ikke helt fundet ud af, om du er til en S-Max, Mondeo, en Ford Mustang, en Ford Kuga eller måske en Ford Galaxy? Så er Ford leasing det oplagte valg for dig. Her kan du læse mere om de forskellige fordele, der er ved Ford leasing hos Repeatly. 

1
+

Fordele ved Ford leasing

Ford er et amerikansk bilmærke, og hvis der er noget amerikanere elsker, så er det biler. Selvom der både er fokus på kvalitet, funktionalitet, design og komfort, så er en Ford til at betale sig fra. Priserne er overkommelige på trods af, at det er en kvalitetsmæssig god bil. Det er selvfølgelig også en af grundene til Fords popularitet. Med Ford leasing kan du nyde godt af de mange forskellige fordele, der er at hente i Fords forskellige biler, og du behøver ikke at begrænse dig. 


Med en leasingaftale hos Repeatly, som typisk er på 12 måneder ad gangen, kan du vælge den eller de biler fra Ford, der falder bedst i din smag. Ford leasing giver dig mulighed for at køre i et udvalg af forskellige biler fra Ford. Det vil sige, at Ford leasing kan give mulighed for biler som for eksempel Ford Mustang, som er en moderne muskelbil med et robust look. Ford Mustang kan fås i forskellige motorvarianter alt efter hvilket behov for hestekræfter, du har. Oplagt mulighed hvis du elsker større og sporty biler. Med Ford leasing kan der også opstå en mulighed for at lease en Ford Mondeo, hvor moderne styling og innovativ teknologi er at finde.

Gode biler og mange af dem

Ford privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Det hele er muligt hos Repeatly, hvor branchens bedste rådgivning og vejledning er vores mærkesag. Hvis valget falder på Ford leasing kan du derfor vælge mellem forskellige lækre biler fra Ford, og samtidig føle dig i sikre hænder. 


Repeatly finder, hjemtager og leverer bilen til dig, og dette er alt sammen typisk inden for 14 dage - på den ønskede adresse. Det bliver ikke nemmere at køre Ford. Efter endt leasingperiode kan du enten få forlænget bilen med 12 nye måneder, eller vi kan sælge den sammen. Desuden inkluderer Ford leasing en forsikring i samarbejde med Købstædernes Forsikring, og det er til priser man sjældent kan få billigere selv. Ford leasing hos Repeatly har altså adskillige fordele, der gør det nemt for dig der elsker biler fra Ford. 

Tal med os om din næste bil


Gode råd er som sagt billige hos os – og en uforpligtende samtale koster naturligvis ikke en krone. Vi sidder klar til at rådgive dig om den bedste løsning for dig. Skriv til os, så kontakter vi dig når det passer dig bedst.


Tak - vi kontakter dig hurtigt muligt